Prothese Bh

Bij Mammella Specials kunt u terecht voor uw borstprothese, bijbehorende lingerie en badkleding. Wanneer uw chirurg een mastectomy eventueel in combinatie met chemotherapie en bestralingen heeft voorgesteld, heeft u meerdere opties bij ons.

Allereerst gaat waarschijnlijk uw gedachte uit naar uw gezondheid, maar er komt een moment dat u gaat denken over een borstprothese. De ene vrouw wil zo snel mogelijk een borstprothese gaan dragen, de andere vrouw wil het liefst nog even wachten, weer een ander denkt aan plastische chirurgie. Zo zullen vele vrouwen op een heel verschillende manier reageren. Maar al deze vrouwen komen in aanraking met het feit dat er een borstprothese nodig is. Bij ons is het mogelijk deze te kopen. Tevens voorzien wij u ook van advies op maat en beantwoorden wij uw vragen.

Declaratie bij zorgverzekering

Mammella Specials heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Mammella Specials verzorgt de declaratie van uw prothese. U hoeft deze dus niet voor te schieten. Bij een aantal zorgverzekeraars kunnen wij ook de protheselingerie of badkleding declareren. Informeer hier naar als u in de praktijk bent.

Prothese Bh's

Zoals gezegd kunt u bij Mammella Specials terecht voor een prothese bh. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Om u een duidelijk overzicht te geven, ziet u hieronder enkele mogelijkheden:

Prothese bh

Prothese bh Lisa Prothese sportbh Vivana Prothese bh Safina

Prothese Mona Prothese Camy Prothese Josephine

Dit zijn beha's specifiek voor Prothesedragers.

Contact

Indien u meer informatie wenst over deze bh of de andere producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Of vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.