Borstprothese kopen

Wij van Mammella Specials zijn gespecialiseerd in de verkoop van bh’s, bijbehorende lingerie en badkleding voor uw borstprothese. Producten voor uw borstprothese kopen kunt u dus eenvoudig in onze webwinkel doen.

Uw gezondheid is natuurlijk wel iets om rekening mee te houden, dat doen wij dan ook met betrekking tot een borstprothese. De ene vrouw wil zo snel mogelijk een borstprothese gaan dragen. De andere vrouw wil het liefst nog even wachten, weer een ander denkt aan plastische chirurgie. Wij merken dat elke vrouw hier anders op reageert. Maar al deze vrouwen komen in aanraking met het feit dat er een borstprothese nodig is. Bij ons is het mogelijk om deze te kopen.

Inloopuren

Wanneer u ons wenst te bezoeken, is er op de laatste zaterdag van de maand een open inloop van 10.00 tot 13.00 uur. Bij Mammella Specials kunt u terecht voor uw borstprothese, bijbehorende lingerie en badkleding. Voor meer informatie kunt u eenvoudige via onze website een folder aanvragen. Hetzelfde geldt voor een persoonlijk gesprek. Hiervoor dient u dan wel een afspraak te maken.

Borstprothese kopen

Bezoek ons

Wanneer u ons liever persoonlijk wilt bezoeken, is er op de laatste zaterdag van de maand een open inloop van 10.00 tot 13.00 uur. Controleer even op de website of deze door gaat. Zoals gezegd kunt u bij Mammella Specials terecht voor uw borstprothese beha’s en bijbehorende lingerie en badkleding.