Prothesebeha

Bent u op zoek naar een prothesebeha van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Mammella Specials aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende modellen en maten. Om u een overzicht te geven van de beha's specifiek voor prothesedragers hebben wij:

Prothese bh Lisa Prothese sportbh Vivana Prothese bh Safina

Prothese Mona Prothese Camy Prothese Josephine

De Amoena Prothesebeha Mona is een casual bh gemaakt van microfase met naadloze cups. Dit model is ideaal om te dragen onder een t-shirt. Daarnaast heeft het ook nog dubbelzijdig hoesjes en is het een lichte beha, gemaakt van stretch Meryl® microfase stof voor extra ondersteuning en draagcomfort.

Bijbehorende tailleslip

Naast alles op gebied van prothese beha's, kunt u bij ons ook nog terecht voor tailleslips. De tailleslip van ademende microvezel houdt de huid aangenaam droog. Het versterkte buikdeel zorgt voor een lichte figuurvorming.. De tailleband is zacht en snijdt niet.

Prothesebeha

  • Ademende microvezel houdt de huid droog
  • Het verstevigde buikdeel vormt het figuur
  • Kruisje van katoen

Advies op maat

Omdat er bij de aanschaf van een “normale” beha al veel komt kijken, is dit bij een prothesebeha nog lastiger. Vandaar dat u bij Mammella Specials altijd de garantie heeft om advies op maat te krijgen. Hetzelfde geldt voor de badkleding en hemdjes in ons assortiment.

Contact

Indien u meer informatie wenst over deze bh of de andere producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Of vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.