Borstprothese

Stel, u moet naar het ziekenhuis voor een mammografie. Hier worden vervolgens meerdere onderzoeken uitgevoerd en nu blijkt dat u borstkanker heeft. Natuurlijk is dit een verschrikkelijke gedachte. De oncoloog stelt een mastectomy voor eventueel in combinatie met chemotherapie en bestralingen. U zult zich dan afvragen wat nu te doen.

Allereerst gaat waarschijnlijk uw gedachte uit naar uw gezondheid, maar er komt een moment dat u gaat denken over een borstprothese. De ene vrouw wil zo snel mogelijk een borstprothese gaan dragen, de andere vrouw wil het liefst nog even wachten, weer een ander denkt direct aan plastische chirurgie. Iedereen reageert hier dan ook anders op, logisch. Maar al deze vrouwen komen in aanraking met het feit dat er een borstprothese nodig is.

Bij ons kunt u hiervoor terecht

U hoeft zich niet meer af te vragen waar u deze kunt kopen en hoe dat allemaal gaat. Bij Mammella Specials kunt u terecht voor uw borstprothese, bijbehorende lingerie en badkleding.

Bijbehorende tailleslip

Naast alles op gebied van prothese beha’s, kunt u bij ons ook nog terecht voor tailleslips. De tailleslip van ademende microvezel houdt de huid aangenaam droog. Voor een lichte figuurvorming zorgt het versterkte buikdeel. De tailleband is zacht en snijdt niet in uw huid.

Borstprothese
  • Ademende microvezel houdt de huid droog
  • Het verstevigde buikdeel vormt het figuur
  • Kruisje van katoen

Bezoek ons

Indien u meer informatie wenst over de producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Of vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.