Prothese sportbeha kopen

Welkom bij Mammella Specials, waar u terecht kunt voor een beha voor uw borstprothese. Daarnaast hebben wij ook nog een uitgebreid assortiment wat betreft bijbehorende lingerie en badkleding. Een prothese sportbeha kopen behoort ook tot de mogelijkheden bij onze webwinkel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De sportbeha´s met maximale ondersteuning bieden vrouwen met een grotere cupmaat, zwak bindweefsel of bij sporten met een hoge bewegingsintensiteit extreem goede ondersteuning. Op deze wijze bent u er zeker van dat de borst bij het joggen, paardrijden of tennis nauwelijks beweegt. Functionele details zoals ergonomisch gesneden schouderbanden en een speciale snitvoering in de cup garanderen de beste pasvorm. Naadloze binnencups met zacht microvezel frotté materiaal en ademende, antibacterieel Eyelet biedt het hoogste draagcomfort.

Prothese sportbeha kopen

Het assortiment bestaat uit modellen met een klassieke rugsluiting, een voorsluiting, T-back of een sporthemd. De gebruikte materialen zoals Eyelet, CoolMax® in het rugpand of microvezel garanderen een droog en aangenaam huidklimaat.

Slips en Boxers

Naast prothese sportbeha’s kopen, kunt u bij Mammella Specials ook nog terecht voor slips en boxers. Deze zijn perfect te combineren met alle sportbeha's. Indien u er zelf niet uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u advies op maat geven.

Inloopuren

Indien u meer informatie wenst over de producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Of vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.