Prothese sportbeha's

Wij van Mammella Specials zijn gespecialiseerd in de verkoop van bh’s, bijbehorende lingerie en badkleding voor uw borstprothese. Producten voor uw borstprothese kopen kunt u dus eenvoudig in onze webwinkel doen. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Dat ziet men ook terug aan de persoonlijke communicatie. Iedereen kan bij ons dan ook een advies op maat verwachten. Tevens verkopen wij ook prothese sportbeha’s.

Goede ondersteuning

Prothese sportbeha's

Houdt u van aerobic of jazzdansen? Of beoefen u een vechtsport, skiën of rotsklimmen? Bij deze vormen van sport met gemiddelde bewegingsintensiteit dient de borst duidelijk meer ondersteund te worden - sportbeha´s met goede ondersteuning garanderen dit uitstekend. Naadloze cups en brede, ontlastende schouderbanden bieden, ook bij een grotere borst of zwak bindweefsel perfecte ondersteuning en uitstekend draagcomfort. Het assortiment bestaat uit modellen met een klassieke rugsluiting, een voorsluiting, T-back of een sporthemd. De gebruikte materialen zoals Eyelet, CoolMax® in het rugpand of microvezel garanderen een droog en aangenaam huidklimaat.

Prothesebeha’s

Bij Mammella Specials kunt u verschillende prothesebeha’s kopen. De modellen die wij voor u in ons assortiment hebben zijn:

Prothese bh Lisa Prothese sportbh Vivana Prothese bh Safina

Prothese Mona Prothese Camy Prothese Josephine

Dit zijn beha's specifiek voor Prothesedragers.

Slips en Boxers

Naast prothese sportbeha's, kunt u bij Mammella Specials ook nog terecht voor slips en boxers. Deze zijn perfect te combineren met alle sportbeha's. Indien u er zelf niet uitkomt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u een advies op maat geven.

Contact

Indien u meer informatie wenst over de producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Of vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.