Koop een Sportbeha met goede ondersteuning

Indien u een sportief persoon bent of veel aan dansen of aerobic doet, heeft u behoefte aan een goede sportbeha.Sportbeha Vooral wanneer u sporten als tennis, skiën uitoefent is een goede ondersteuning van uw borsten een pré. Bij deze vormen van sport met gemiddelde bewegingsintensiteit dient de borst duidelijk meer ondersteund te worden. Door een sportbeha van Mammella Specials te nemen, kunnen wij u deze goede ondersteuning garanderen.

De sportbeha’s van Mammella Specials zijn voorzien van naadloze cups en brede, ontlastende schouderbanden. Dit om u een goede ondersteuning te bieden, ook als u grotere borsten of zwak bindweefsel heeft. U zult merken dat u een perfecte ondersteuning en uitstekend draagcomfort ervaart.

Ons assortiment

Wanneer u rondkijkt op onze website zult u verschillende modellen aantreffen. Deze bestaan uit modellen met een klassieke rugsluiting, een voorsluiting, T-back of een sporthemd. De gebruikte materialen zoals Eyelet, CoolMax® in het rugpand of microvezel garanderen een droog en aangenaam huidklimaat. Naast verschillende modellen, komen er ook steeds nieuwe kleuren bij. Schroom dan ook niet om hiernaar te vragen. dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Wanneer u behoefte heeft aan een advies op maat, staan wij ook graag voor u klaar. Dus informeer via sportsbras@mammellaspecials.nl naar de beschikbaarheid of overige vragen.

Onze standaardmodellen

Sportbeha 5529 Sportbeha 5527 Sportbeha 5519 Sportbeha 5521

Sport Panty 1627 Rood Sport Panty 1627 Desert Sport Panty 1627 Zwart Sport Panty 1627 Wit