Sportbh online bestellen

Bij Mammella Specials kunt u terecht voor uw borstprothese, bijbehorende lingerie en badkleding.Sportbh Daarnaast kunt u hier ook nog terecht voor een sportbh. Deze zijn, evenals de overige producten, eenvoudig online te bestellen.

Onze sportbeha´s zijn vooral gericht voor vrouwen met een grotere cupmaat. Deze hebben over het algemeen dan ook meer ondersteuning nodig. Ook vrouwen met een zwak bindweefsel of diegene die veel aan sport doen hebben behoefte aan een goede ondersteuning. Door de hoge bewegingsintensiteit moet de sportbh wel goed op zijn plaats blijven zitten. Vandaar dat wij u hierin graag adviseren.

Voel je vrij tijdens sporten

Met een sportbh van Mammella Specials bent u ervan verzekerd dat de borst tijdens het hardlopen, tennissen of andere sport nauwelijks beweegt. Met functionele details als ergonomisch gesneden schouderbanden en een speciale snit voering in de cup garanderen we een perfecte pasvorm. Daarnaast zijn de sportbeha´s voorzien van een naadloze binnencup met zacht microvezelfrottée materiaal en ademende, antibacterieel Eyelet. Dit draagt bij aan uw draagcomfort.

Onze standaardmodellen

Sportbeha 5529 Sportbeha 5527 Sportbeha 5519 Sportbeha 5521

Sport Panty 1627 Rood Sport Panty 1627 Desert Sport Panty 1627 Zwart Sport Panty 1627 Wit

5519 Sportbeha met beugel

Bekijk ons aanbod online eens, bijvoorbeeld de 5519 sportbeha met beugel. Deze zorgt voor een gebalanceerd huidklimaat, door gebruik te maken van ademende High Tech materialen. Het zal ook bijdragen aan uw sportieve prestaties. Dit omdat u zich zonder zorgen vrij kunt bewegen met genoeg ondersteuning. Tevens zorgen de ergonomisch gevormde en verstelbare schouderbanden voor ontlasting van de schouders en nek.

Kortom, indien u meer informatie wenst over deze sportbh of de andere producten binnen ons assortiment, neem gerust contact op. Wij kunnen u ook bellen voor een afspraak.