Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden voor aankopen in webwinkel

Na het bestellen van artikelen in onze webwinkel ontvangt u van ons een e-mail als bevestiging van uw bestelling. U ontvangt deze e-mail direct na het plaatsen van uw bestelling. Controleer deze e-mail goed.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Verzendkosten/wijze van levering

  • Levering geschiedt alleen binnen Nederland;
  • De kosten van verzending bedragen € 2,50. Voor bestellingen boven de € 49,95, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wijze van betalen
U kunt u op twee manieren betalen;

  • via iDeal, direct via internet met uw eigen internetbankiersysteem;
  • Per vooruitbetaling. U kunt het totale factuurbedrag storten op IBAN-nummer: NL43 RABO 0346 4597 10 ten name van Mammella Specials te Ter Aar.

Als de betaling door ons is ontvangen streven wij er naar om de door u bestelde artikelen binnen 10 werkdagen te versturen mits op voorraad bij de leverancier.

Ruilen/retourneren
Artikelen kunnen binnen 8 dagen, mits ongebruikt/onbeschadigd en in de originele verpakking, worden geruild/geretourneerd. De periode van 8 dagen gaat in op de dag volgend op de dag van levering.

Wat moet u doen als u een artikel wilt retourneren?

  • Zend het artikel in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan ons terug. Niet gefrankeerde zendingen worden geweigerd
  • Het retouradres is Mammella Specials, Westkanaalweg 65, 2461 EH Ter Aar
  • Sluit een kopie van de factuur bij; retourzendingen zonder een kopie van de factuur kunnen niet door ons in behandeling worden genomen. Vermeld op de kopie duidelijk of u het artikel wilt ruilen (en zo ja, waarvoor), of dat u uw geld retour wilt. Vergeet niet om uw bankrekeningnummer te vermelden als in het geval dat u uw geld retour wilt!
  • Het nieuwe artikel wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd. Wanneer u uw geld retour wilt wordt dit – exclusief verzendkosten – zo spoedig mogelijk aan u retour betaald.

Klachten
Heeft u een klacht over een door Mammella Specials geleverd artikel? Neemt u dan zo spoedig mogelijk telefonisch (0172-60 73 53) of per e-mail (webwinkel@mammellaspecials.nl) contact met ons op