Over Mammella Specials

U ging naar het ziekenhuis voor een mammografie. Er volgen nog meer onderzoeken en u blijkt borstkanker te hebben. De chirurg stelt een mastectomy voor eventueel in combinatie met chemotherapie en bestralingen.

!

Dit is u allemaal overkomen en wat nu?

Allereerst gaat waarschijnlijk uw gedachte uit naar uw gezondheid, maar er komt een moment dat u gaat denken over een borstprothese. De ene vrouw wil zo snel mogelijk een borstprothese gaan dragen. De andere vrouw wil het liefst nog even wachten, weer een ander denkt alleen nog maar aan plastische chirurgie.
Zo zullen vele vrouwen op een heel verschillende manier reageren. Maar al deze vrouwen komen in aanraking met het feit dat er een borstprothese nodig is.

Waar kunt u deze kopen en hoe gaat dat allemaal?

Bij Mammella Specials kunt u terecht voor uw borstprothese van Amoena, Anita, Basko, Thuasne en maatwerkprothese van EVE . Tevens hebben wij bijbehorende lingerie en badkleding.
Vraag de folder aan, maak een afspraak of wij bellen u voor een afspraak.

Declaratie bij zorgverzekering

Mammella Specials heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Mammella Specials verzorgt de declaratie van uw prothese. U hoeft deze dus niet voor te schieten. Bij een aantal zorgverzekeraars kunnen wij ook de protheselingerie of badkleding declareren. Informeer hier naar als u in de praktijk bent.